ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η φάρσα που έγινε πραγματικότητα! Μετατρέψτε το iPhone 6 σε Game Boy

Σύντομα θα είστε σε θέση να μετατρέψετε το iPhone 6 σε ένα λειτουργικό Game Boy, χάρη στην εταιρεία Hyperkin.

Όταν η Hyperkin «πείραξε» για πρώτη φορά το σχέδιο της συσκευής στο Reddit, οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ήταν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα και όντως ήταν, αλλά ήταν τότε που η Hyperkin αποφάσισε τελικά να δημιουργήσει και να πουλήσει τη συσκευή που αποκαλεί «Smart Boy».

Το Smart Boy» θα επιτρέπει στους ανθρώπους να την τοποθετήσουν στο iPhone 6, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα game boy με κουμπιά A, B, select και start όπως και στο αυθεντικό.

Το πιο cool χαρακτηριστικό είναι ότι το Smart Boy θα συνεργαστεί επίσης με το αυθεντικό Game Boy και Game Boy Color για τις κασέτες παιχνιδιών, που θα τοποθετούνται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Hyperkin iPhone 6 gameboy Smart Boy

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ρετρό συσκευή που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε σύγχρονη συσκευή», δήλωσε ο product developer της Hyperkin, Chris Gallizzi, σε δελτίο τύπου.

Το Smart Boy θα περιλαμβάνει επίσης τη δική του μπαταρία για να βοηθήσει να επεκταθεί ο χρόνος παιχνιδιού και δεδομένου ότι η συσκευή χρησιμοποιεί την οθόνη του iPhone 6, θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με μια φωτιζόμενη οθόνη που διαθέτει «αισθητή αναβάθμιση φωτισμού» για να μην κουράζονται τα μάτια σας.

Είναι απολύτως πιθανό ότι η Nintendo θα μπορούσε να επιχειρήσει να απαγορεύσει αυτό το project όπως έχει κάνει στο παρελθόν με αντίστοιχες ιδέες. Όμως, δεδομένου ότι το Smart Boy δεν παρουσιάζει καμία επωνυμία της Nintendo και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας hardware της Nintendo έχουν λήξει, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το Smart Boy θα επιβιώσει.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την Hyperkin στο Twitter για να είστε απόλυτα ενημερωμένοι.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.