ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μετά από 20 Πλαστικές, πιστεύει πως έχει το τέλειο κορμί (ΦΩΤΟ)

Το μοντέλο Aleira Avendano ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο… Απλά δες την και πες μας

 Και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να φοράει μία ειδική ζώνη αδυνατίσματος 23 ώρες τη μέρα και να υπομείνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.
Αλλά δεν πιστεύει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις είναι κάτι κακό, αντιθέτως. Πιστεύει πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει πραγματικά όμορφη.Έχει βγάλει ελάχιστα τη ζώνη αδυνατίσματος τα τελευταία 6 χρόνια και πλέον το θεωρεί δεύτερο δέρμα της.

Συνεχίζει να τη φοράει, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι μπορεί να κάνει κακό στην υγεία της έτσι.«Μου αρέσει η Aίσθηση της πίεσης και τη βγάζω μόνο για μια ώρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ,»λέει η Avendano.

Το μοντέλο λατρεύει που την κοιτούν οι άντρες στο δρόμο. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το “τέλειο” της σώμα είναι πραγματικό.Λόγω του “βελτιωμένου” σώματός της, κάποιοι της λένε ότι είναι άντρας, εξωγήινος ή ότι δεν έχει καθόλου πλευρά.

Αρχικά παραδέχεται πως η ζώνη ήταν δύσκολη να τη φορέσει. Αλλά μετά από λίγο καιρό, το δέρμα της το συνήθισε. Εκτός από τη ζώνη ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρεί το σώμα της.

Μέχρι τώρα το μοντέλο έχει κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις. Έχει αφαιρέσει ακόμα και τα δόντια της και έβαλε τεχνητή οδοντοστοιχία για το τέλειο χαμόγελο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Δείτε τη στο instagram το facebook

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aleira Avendano (1)

Aleira Avendano (6)

Aleira Avendaño

Aleira Avendaño

Aleira Avendaño

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.