ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μπεγνής – «Ο θάνατος είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο»

Μία περιπέτεια με την υγεία του που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά. Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Like» μίλησε για το θάνατο.

«Καταρχάς έπαψα να φοβάμαι τον θάνατο. Ο θάνατος είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Γιατί πας στο πραγματικό σου σπίτι. Αυτό που ζούμε εδώ πέρα δεν είναι η πραγματική ζωή, αλλά ένα προστάδιο. Πριν από ένα μήνα, έχασα ακόμα μία καλή μου φίλη από καρκίνο. Κατάλαβα, λοιπόν, πως δεν αξίζει να αγχωνόμαστε για τίποτα, εκτός από την υγεία μας».

Και συνέχισε: «Πριν από επτά χρόνια, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο επίσης με έκανε να αναθεωρήσω πολλά στη ζωή μου. Έπεσα πάνω σε ένα βάζο και έκοψα όλο μου το χέρι, τένοντες, νεύρα, τα πάντα. Μάζευα από κάτω τα δάχτυλά μου. Χρειάστηκα πέντε ώρες χειρουργείο, νάρθηκα για δυο μήνες, με τα δάχτυλα μου να επανέρχονται ύστερα από έξι μήνες. Θυμάμαι πως το τελευταίο γυαλί μου μπήκε ψηλά στον τρικέφαλο. Θα μπορούσε να είχε μπει στον αυχένα και να είχα πεθάνει».
 

newsbeast.gr/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.