ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μεϊγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ: To trash talking στα καλύτερα του στο τελευταίο face-off! (vids/pics)

Η ζύγιση και το τελευταίο face-off των δύο αθλητών πριν τη μεγάλη μάχη ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Trash talking στα «κόκκινα» και κραυγές από τον Ιρλανδό μαχητή. Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Αμερικανός πυγμάχος. 

Και τώρα κύριοι και κυρίες έχουμε αγώνα! Απλώς πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες για να δούμε –επιτέλους- τους δύο αθλητές στο ρινγκ της T-Mobile Arena να μονομαχούν στον αγώνα ο οποίος αποτελεί –κατά πολλούς- το αθλητικό γεγονός της χρονιάς! 

Χθες πραγματοποιήθηκε η ζύγιση και το τελευταίο τους face-off (και το καλό) πριν τους δούμε με τα γάντια στα χέρια. Με έναν ΜακΓκρέγκορ να δίνει μια από τις καλύτερες παραστάσεις του με κραυγές, αφού είχε εξαπολύσει μύδρους από trash talking έχοντας απέναντί του έναν Μεϊγουέδερ ο οποίος διατήρησε αρκετά το ατάραχο, γεμάτο αυτοπεποίθηση ή κατά άλλους υπεροπτικός στιλάκι του. 

Ο ΜακΓκρέγκορ ανέβηκε πρώτος για τη ζύγιση με τη ζυγαριά να δείχνει 153 λίβρες, (69,3 κιλά) και τον Μεϊγουέδερ να ακολουθεί με βάρος 149 λ., δηλαδή, 67,6 κιλά! 

«Είσαι γεμάτος νερό. Είσαι στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ άλλοτε», να φωνάζει στον Μεϊγουέδερ ο Μακ Γκρέγκορ και να συνεχίζει: «Είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να κόψω εύκολα κιλά. Είναι θέμα αφοσίωσης. Είμαι έτοιμος. Θα είμαι πολύ μεγαλύτερος αύριο». 

Η απάντηση του Μεϊγουέδερ δόθηκε λίγο αργότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε… «Το έχω κάνει πολλές φορές. Ξέρω τι χρειάζεται. Το βάρος δεν κερδίσει τους αγώνες στο ρινγκ. Η πυγμαχία νικά τους αγώνες», ανέφερε για να δώσει και λίγο… τυράκι: «Δεν θα κρατήσω απόσταση. Θυμηθείτε τα λόγια μου». 

 

Η συνέχεια ήταν όλα τα λεφτά, στο stare down. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη ζύγιση και το stare down πριν την μεγάλη μάχη… 

 

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.