ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ; Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που του χάρισε 15.500.000 ευρώ!

Το «χρυσό» δελτίο ήταν μάλιστα από τα «έτοιμα», που «βγάζει» αυτόματα το σύστημα και συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην εθνική Πατρών-Πύργου στα Βραχνέικα Αχαΐας – Μπορεί να είναι και περαστικός, λέει η ιδιοκτήτρια – Άλλοι πέντε τυχεροί με δελτία που συμπληρώθηκαν σε Αθήνα και Λάρισα κερδίζουν 197.000 ευρώ έκαστος

Τον μεγάλο τυχερό που με ένα απλό δελτίο αξίας 2,5 ευρώ κέρδισε 15,5 εκατομμύρια στην κλήρωση του Τζόκερ αναζητεί από το βράδυ της Κυριακής όλη η χώρα.

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βραχνέικα Αχαΐας, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, με τον μοναδικό τυχερό να κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό που συμπληρώθηκε μετά τα 17 τζακ ποτ.

Ο τυχερός ή η τυχερή, αγόρασε το δελτίο από το πρακτορείο της κυρίας Όλγας Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, και όπως είπε η πανευτυχής ιδιοκτήτρια το πρωί της Δευτέρας στο Mega, ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το σύστημα για όσους παίκτες θέλουν μεν να… δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά με την επιλογή των αριθμών «έτοιμη».


Όμως, η ίδια λέει πως δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός: «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών – Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν».

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών. Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας, βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το κέντρο και έχουν πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε δεκαεπτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ ένα τυχερό δελτίο κέρδισε το δυσθεώρητο ποσό των 15.500.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία οι νικητές είναι πέντε και κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος. Τα τρία τυχερά δελτία από τα οποία προέκυψαν οι πέντε νικητές της δεύτερης κατηγορίας συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στην Αχαρνών, στο Περιστέρι και τη Λάρισα.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.