ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο  Ρόδου, διοργανώνουν Μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00-13:00 στον όμορφο χώρο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου απέναντι από το Καζίνο. Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι «Έχεις τη δύναμη να σώσεις μια ζωή με λίγο αίμα!».Ταυτόχρονα με την Αιμοδοσία θα γίνονται ενημερώσεις για τη Δωρεά Μυελού των Οστών (θα λαμβάνονται δείγματα για Δότες Μυελού των Οστών) αλλά και για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος στη Δημόσια  Τράπεζα (Βλαστοκύτταρα).

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, η οποία δεν κοστίζει αλλά μπορεί να σώσει μια ζωή. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας αλλά και για μια Ρόδο, μια Ελλάδα αυτάρκη σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα ώστε με αυτό τον τρόπο να σταματήσουμε την εισαγωγή αίματος από την Ελβετία!

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε Αίμα και να απολαύσετε τα εκθέματα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου με θέμα ΄΄Κορυφαίοι Έλληνες χαράκτες της γενιάς του 30΄΄.

ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Φιλήμων Νικολάου                          Γεώργιος Αθανασίου

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.