ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μεγαλειώδης τούμπα Μπερλουσκόνι… επί σκηνής [βίντεο]

Ήθελε να φαίνεται πιο ψηλός και τελικά βρέθηκε στο… πάτωμα. Η προεκλογική εκστρατεία για τις τοπικές εκλογές στην Ιταλία ξεκίνησε για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με μια… θεαματική τούμπα, απ’ αυτές που γίνονται viral sto youtube!

Ο Μπερλουσκόνι έδωσε την πρώτη προεκλογική ομιλία του στη Γένοβα, προς υποστήριξη του υποψηφίου του κόμματός του για την περιφέρεια της Λιγουρία στη Βόρεια Ιταλία, Τζιοβάνι Τότι.

Μόλις όμως ο ηγέτης της Forza Italia τελείωσε την ομιλία του και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τη σκηνή, σκόνταψε κι έπεσε στο έδαφος.

Πάντως ο Σίλβιο διαχειρίστηκε το περιστατικό με ετοιμότητα και χιούμορ. Αφού σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων συνεργατών του, επέστρεψε στο βήμα, σήκωσε το σκαλοπατάκι που χρησιμοποιεί και με χαρακτηριστική άνεση στράφηκε προς το ακροατήριο και  δείχνοντας προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, είπε αστειευόμενος: «Αυτή είναι η Αριστερά».

Ο Καβαλιέρε αποχώρησε από τον χώρο της προεκλογικής συγκέντρωσης με την αρραβωνιαστικιά του Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία παρακολούθησε την ομιλία του από την πρώτη σειρά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.