ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θρίλερ στο MEGA – Ποιες αγαπημένες σειρές διέκοψαν τα γυρίσματα;

Σε οριακά σημεία βρίσκεται το πρόγραμμα του Mega αφού λόγω προβλημάτων ρευστότητας διακόπτονται τα γυρίσματα σε τρέχουσες παραγωγές, ενώ αναβάλλονται προγραμματισμένες πρεμιέρες.

Σύµφωνα µε τη real, τις προηγούµενες ηµέρες κατέβασαν τις κάµερες, πατώντας «στοπ» στη διαδικασία των γυρισµάτων, οι συντελεστές της «∆ικαίωσης», αλλά και του σίριαλ «Μάνα X Ουρανού», λόγω καθυστερήσεων της καταβολής δεδουλευµένων. Το πρόβληµα µετακυλίεται στο ίδιο το Mega, καθώς οι εταιρείες παραγωγής «Άνωση» και ON/noir, αντίστοιχα, δηλώνουν πως έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια αυτοχρηµατοδότησης των εν λόγω σειρών και ζητούν τώρα τα οφειλόµενα από το κανάλι. Στο πλαίσιο της ίδιας οικονοµικής δυστοκίας εντάσσεται και η αβεβαιότητα για το πότε θα ξεκινήσει τελικά το βραδινό τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα, σ’ αγαπώ», η έναρξη του οποίου έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές, ενώ ακόµα δεν έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο.

Το τηλεπαιχνίδι µε παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδηµητρίου βρίσκεται και αυτό στο «χαρτοφυλάκιο» της ON/noir, που, όπως προαναφέραµε, αντιµετωπίζει ήδη προβλήµατα ρευστότητας µε παραγωγές που «τρέχουν» και ως εκ τούτου αδυνατεί να χρηµατοδοτήσει νέες παραγωγές χωρίς την οικονοµική συνδροµή του Mega.

Για τις ανάγκες επίλυσης του χρηµατοδοτικού αδιεξόδου που έχει προκύψει, την περασµένη Τρίτη συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συµβούλιο στο Mega. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, για την ώρα δεν έχει ληφθεί καµία απόφαση, ενώ οι µέτοχοι ζήτησαν αναλυτικά στοιχεία για τις οφειλές του σταθµού προς τις εταιρείες παραγωγής (από πότε, πόσα κ.λπ.), ώστε να δοθεί προτεραιότητα στις παλαιότερες εκκρεµότητες. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μέτοχοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για προσεχή συνεδρίαση (πιθανόν μετά το Πάσχα), αφού, πέραν της τρέχουσας δυσκολίας, φέρονται να εξετάζουν ευρύτερα τη στρατηγική που θα τηρήσουν σε σχέση µε τις εταιρείες παραγωγής, καθώς είναι δικών τους συµφερόντων.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.