ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του A.Σ. «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

Ο Αλέξανδρος Δεληγιώργης είναι από σήμερα αθλητής της ομάδας «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι προσωπική επιλογή του προπονητή κ. Νίκου Αντωνιάδη.

Ο κος Αντωνιάδης ξεχώρισε τον συγκεκριμένο αθλητή της εφηβικής ομάδας ήδη από τους πρώτους αγώνες  του περσινού πρωταθλήματος και του έδωσε μάλιστα την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αγώνα της Α2 σε ηλικία 14 ετών (ο νεότερος Ρόδιος αθλητής στην Α2 κατηγορία).  

Ο Αλέξανδρος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Διαγόρα στις οποίες γίνεται σημαντικό αθλητικό έργο εδώ και χρόνια υποστηρίζοντας το άθλημα του βόλεϊ στο νησί μας. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του τμήματος βόλεϊ του Διαγόρα  και ειδικά στην έφορο του τμήματος Τασία Καρπαθάκη και στον προπονητή των τμημάτων Πάνο Δικαστόπουλο.

Η αγάπη και η προσφορά τους στην ανάπτυξη του βόλεϊ στο νησί μας είναι έκδηλη και δεν περιορίζεται στα στενά όρια του δικού τους αθλητικού συλλόγου.

Τα ενθαρρυντικά τους λόγια, η εκτίμησή και η παρουσία τους στους αγώνες του αθλητικού μας σωματείου την περασμένη χρονιά, αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα της συμπεριφοράς και την ανιδιοτελή προσφορά τους στο άθλημα.

Η μεταγραφή αυτή επισφραγίζει την συνεργασία των δύο σωματείων Διαγόρα και ΡΟΔΙΩΝ άθλησις που έχει ξεκινήσει πριν 3 χρόνια  και συνεχίζεται με την αλληλοστήριξη τόσο με την αξιοποίηση και ανάδειξη αθλητών (Καρπαθάκης) όσο και προπονητών (Προδρομίδης) που έχουν γίνει κατά καιρούς εκατέρωθεν σε βόλεϊ και μπάσκετ.

Βασικός στόχος και των δυο σωματείων είναι η εξέλιξη των παιδιών και αθλητών, η ανάπτυξη του αθλήματος και ο αθλητικός πολιτισμός στα γήπεδα και τις εξέδρες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.