ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τίμησε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σ’ ένα γήπεδο γεμάτο με παιδικά χαμόγελα τίμησε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.

Η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι έδωσε αγώνα επίδειξης μπροστά σε δεκάδες παιδιά από το 3ο και το 5ο δημοτικό σχολείο Ρόδου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήγαν στο «Βενετόκλειο».

Τα παιδιά ενημερώθηκαν πλήρως για τη λειτουργία και την προσφορά του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και στην κυριολεξία απόλαυσαν το πλούσιο θέαμα, αποθεώνοντας τους αθλητές του συλλόγου μετά από κάθε προσπάθεια τους.

Το κλίμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου ήταν εξαιρετικό και οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι τους απόλαυσαν στην κυριολεξία το θέαμα των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας.

Περισσότερα από 500 παιδιά έδωσαν μία ξεχωριστή νότα και τα χαμογελαστά τους πρόσωπα, ήταν το μεγάλο κέρδος που εισέπραξε η ομάδα μας.

Μετά την παρουσίαση των αθλητών, έγινε το εσωτερικό «διπλό» και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε εύστοχη ενέργεια, τα παιδιά πανηγύριζαν με τη ψυχή τους, συμβάλλοντας στη γιορτή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που τίμησε και με το παραπάνω την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και τον κ. Μιχάλη Κιόττου, το Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και τον κ. Γιώργο Κατσικανταή, που συνέβαλαν αφιλοκερδώς στον αγώνα επίδειξης της ομάδας μας. Επίσης τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το προσωπικό του γηπέδου για την άριστη φιλοξενία τους. Το «παρών» έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Ζωγραφίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου (πρόεδρος του Γ.Σ Δωδεκάνησος), Χρήστος Ευστρατίου, Άγγελος Ανανίας και Χαρούλα Γιασιράνη, ο περιφερειακός συμπαραστάτης του πολίτη Φίλιππος Τριομμάτης και η επιμελητηριακή σύμβουλος Φαίδρα Σπανού. Εκ μέρους της ομάδας μας, εκτός από τον πρόεδρο και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστο Διακογεωργίου, στο «Βενετόκλειο» βρέθηκαν ο Τάκης Καλούδης, ο Γιώργος Δραμουντανής, ο Κώστας Στυλιανού (μέλος του τοπικού συμβουλίου Ρόδου) και ο Μάκης Δούβαλης.

Μοναδικό μελανό σημείο της εκδήλωσης ήταν η μη παρουσία των Λυκείων και των Γυμνασίων της Ρόδου, καθώς και τον Δημοτικών (με εξαίρεση το 3ο και το 5ο) τα οποία προσκλήθηκαν εγγράφως και επισήμως να τιμήσουν μαζί μας την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας, αλλά έλαμψαν δια της απουσίας της, αν και είχαμε πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα έρθουν. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές μας, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους υπεύθυνους του 3ου και του 5ου δημοτικού σχολείου που ήρθαν με τα παιδιά στο «Βενετόκλειο», χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες μας και είδαν από κοντά ότι η ζωή μας προχωράει μέσα από τις όποιες δυσκολίες…

1 (24) 2 (20)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.