ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Με το σπαθί των Ναϊτών” – Παρουσίαση του Βιβλίου στις 30 Μαΐου 2015

Μόλις κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΙΚΑΣ το μυθιστόρημα του ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ‘‘ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ’’

Σε έναν μεσαιωνικό κόσμο που βρίθει από µμυθικά πλάσματα, μυστικά περάσματα, ξόρκια, φίλτρα, χάρτες και μαγικά σύμβολα, ένας Ιππότης του Τάγματος του Ναού λαμβάνει εντολή από τον Μέγα Μάγιστρο να βρει και να μεταφέρει στο αρχηγείο των Ναϊτών στη Γαλλία το Άγιο Δισκοπότηρο, την Ιερή Λόγχη και την Κιβωτό της Διαθήκης.

Σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, αναδύεται µια περίοδος της ανθρωπότητας κατακλυσμένη από βία, περιπέτειες, ρομαντισμό και θάρρος, όπου το άγνωστο παραμονεύει παντού! Από το Βασίλειο της Ιερουσαλήμ στην Αγία Σοφία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, από τα έγκατα της γης στην Υπερβορεία και στο νησί της Θούλης, κι από τις κατακόµβες της Ρώµης στη Μεσόγειο των πειρατών και στις πυραµίδες των Φαραώ.

Σταυροφόροι και ιππότες, πολεμιστές και ξωτικά, δαίμονες και στρατιές αρχαγγέλων εμπλέκονται στη δίνη της αρχέγονης πάλης μεταξύ καλού και κακού. Και μέσα σε όλα αυτά ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται…

prosklisi (1)

Ο λογοτέχνης Γιάννης Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε τη Δραματική τέχνη και δούλεψε στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Γραπτά του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στις ετήσιες λογοτεχνικές εκδόσεις των Θρακικών Χρονικών, σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην ανθολογία νέων Ελλήνων ποιητών. Στην ελληνική δισκογραφία συνεργάστηκε µε πολλά μεγάλα ονόματα και για τις στιχουργικές του συμμετοχές, τού έχουν απονεμηθεί πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι. Ταξίδεψε και γνώρισε πολλούς τόπους και ανθρώπους, εντός και εκτός συνόρων. Οι µμεταφυσικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν στην Αυτογνωσία ή Γνώση του Εαυτού. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στη Ρόδο.

Ζει στον κόσμο αυτό, αλλά δεν είναι του κόσμου αυτού!

 biblio

Σειρά: Ελληνική Πεζογραφία

Σελίδες: 218

Διαστάσεις: 14×21

Βιβλιοδεσία: Μαλακό Εξώφυλλο

ISBN: 978-960-296-240-4

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΙΚΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

http://www.nikasbooks.gr/
Επικοινωνία:
Σόλωνος 120, Αθήνα 106 81

Τηλ. 210-3307079 Fax. 210-3834078

E-mail: [email protected]

allaksogolies.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.