ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η διοργάνωση φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Επιλέκτων της ΕΠΣΔ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αρωγός των εκδηλώσεων που σκοπό έχουν την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση,  στηρίζει ενεργά τον φιλανθρωπικό αγώνα που πρόκειται να δοθεί  στη Ρόδο, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας  και της Μικτής Ομάδας Επιλέκτων της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου .

Για την άρτια οργάνωση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα , αύριο, Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, με σκοπό τον συντονισμό της διοργάνωσης. 

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι κ.  Παναγιώτης Διακοφώτης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Δ.,  εκ μέρους του Υ.ΕΘ.Α.,  ο Αντιπλοίαρχος Αθανάσιος Μίχας, η Σμηναγός Αικατερίνη Θάνου, η Υποπλοίαρχος Αθανασία Τσουμελέκα, και ο Υπολοχαγός Κωνσταντίνος Παπασταμάτης και  από την Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Τα έσοδα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ρόδου.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.