ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 29 Αυγούστου γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Στη Ρόδο, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου διοργανώνει συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ακροπόλεως Ρόδου το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00 με τίτλο “Στο Αρχαίο Στάδιο με την Πανσέληνο του Αυγούστου”.
Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Χαλκιά, η οποία μαζί με καταξιωμένους καλεσμένους μουσικούς (τρομπέτα Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, όμποε Γ.ΠΕΝΟΥΣΑΚΗΣ, Γαλλικό κόρνο Κ.ΣΑΙΝΗΣ, τρομπόνι Μ. ΚΑΙΚΤΗΣ) θα μας ταξιδέψει σε ένα διεθνές ρεπερτόριο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου υπό τη διεύθυνση του κ. Μιχάλη Καλαεντζή, σε ένα πρόγραμμα Ελλήνων συνθετών με θέμα το φεγγάρι. Τη βραδιά θα πλαισιώσει η χορευτική ομάδα El Abrazo del Tango καθώς και απαγγελία ποιημάτων από την Βάσια Χανή.

11952047_1132237433471261_6696810299106419438_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.