ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με την δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα γίνει η αφή της Φλόγας Αγάπης

Στις 31 Ιουλίου 2017, συνήλθε η Επτιτροπή της 15ης Λαμπαδηδρομίας στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ». Η συνεδρίαση διήρκησε περίπου 2 ώρες, όπου κατατέθηκαν απόψεις για την βέλτιστη οργάνωση της εκδήλωσης. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Νικολάου Φιλήμων και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», η κα Φλώρα Πελεκάνου, η κα. Αϊβάζη- Ζάχορα Μαρία, ο πανοσιολογιότατος πατήρ Νεκτάριος Πόκκιας, ο κ. Αθανασίου Γεώργιος, ο κ. Γιαννικουρής Αντώνιος  και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της 15ης Λαμπαδηδρομίας της 16ης Αυγούστου και αποφασίσθηκε η άφη της Φλόγας της Αγάπης, να γίνει με τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μια ιστορική δάδα που μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα το 2004 στη Ρόδο, από τη συλλογή του κ. Διακογεωργίου. Ο Πρόεδρος κ. Νικολάου ευχαρίστησε τον κ. Διακογεωργίου για τη προσφορά του και επεσήμανε για το συμβολισμό της ολυμπιακής δάδας, στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση αγάπης.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τον έλεγχο του έντυπου υλικού, το οποίο προσέφεραν οι εταιρείες Fotis Graphics,Giannikouris architects, Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου Κατασκευή- Πώληση Ακινήτων, Εκτυπώσεις Γραφικές Τέχνες Παπαστεργίου, Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ο Μιμάκος». Τις επομένες ημέρες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Η 15ηΛαμπαδηδρομία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του νησιού μας, για μια χρονιά ακόμη γίνεται  πραγματικότητα.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.