ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με την “άδεια” της ΕΛΠΑ το ACROPOLIS RALLY of GREECE!

H ΕΛΠΑ, η λέσχη που ήταν μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του σπορ στην Ελλάδα και θεωρείται από την διεθνή ομοσπονδία FIA σαν ο εκπρόσωπος του σπορ στην χώρα μας, επικροτεί την απόφαση του Eurosport να μη ζητήσει δικαιώματα για τον αγώνα του 2015 και της ΟΜΑΕ να δεχτεί να κάνει την διοργάνωσή του. Παράλληλα επιτρέπει να ονομαστεί ο αγώνας ACROPOLIS RALLY of GREECE!!!
 
To δελτίο τύπου έστειλε η ΕΛΠΑ:
 
“Την 15/7/2015 γίναμε γνώστες ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). 
Κατόπιν τούτου,
η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων (Ε.Λ.Π.Α.) χαιρετίζειτόσο την προσφορά-βοήθεια του Eurosport Events, όπως αυτή αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωση, που έχει να κάνει με τον Ελληνικό αγώνα Rally του 2015 που έχει ενταχθεί στο πρωτάθλημα τουE.R.C. της FIA, όσο και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Μ.Α.Ε. για την αποδοχή της διεξαγωγής του.
 
Παράλληλα η Ε.Λ.Π.Α., όπως και στο παρελθόν έχει δηλώσει με Δελτίο Τύπου, συνηγορείστα παρακάτω: 
1. Το αναφερθέν στο  προσωρινό πρόγραμμα του E.R.C. για το 2015 ως Rally of Greece να πάρει την ονομασία που είχε πάντα ο εθνικός μας αγώνας, ACROPOLIS RALLY OF GREECE.
2. Να διαθέσει, όπως και κάθε χρόνο, όλο της το υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά ο παραπάνω αγώνας.
 
Τέλος, η Ε.Λ.Π.Α. ευχαριστεί ιδιαιτέρως και εκ των προτέρων όλους όσους θα συμβάλλουν στην άρτια διοργάνωση του παραπάνω αγώνα ο οποίος εκτός του ότι θα προσφέρει χαρά στους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θα προβάλλει την χώρα, θα είναι και η ευκαιρία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος να αντλήσουμε αυτοπεποίθηση και να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
 
Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε. 
 
********************
 
Αγία Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2015″
 
 
Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.