ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με συγκρούσεις ψηφίζεται το πολυνομoσχέδιο – LIVE η συζήτηση στη Βουλή

Κορυφώνεται σήμερα η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, με τα προαπαιτούμενα, στην Ολομέλεια της Βουλής, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Η σημερινή κοινοβουλευτική μάχη πάντως, δεν αναμένεται να «ξενυχτήσει» κανέναν, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 18:00 καθώς αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου τη Δευτέρα θα έχει διμερή συνάντηση και με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με φόντο την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για το προσφυγικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην απογευματινή σύγκρουση κορυφής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς τόσο στις προοπτικές που τονίζει το Μαξίμου ότι ανοίγονται την επομένη της αξιολόγησης και της διευθέτησης του χρέους, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες με αριστερό πρόσημο που προωθεί άμεσα εντός διμήνου η κυβέρνηση, όσο όμως και στα πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ειδική μνεία αναμένεται να κάνει στους εσωτερικούς τριγμούς της ΝΔ που όπως τονίζουν συνεργάτες του «μετά το στρατηγικό αδιέξοδο με το κάψιμο του σεναρίου των εκλογών, από τη μία μέρα στην άλλη αλλάζει στάση και για το πολυνομοσχέδιο εξαιτίας των πιέσεων Σαμαρά».

Παρακολουθήστε εδώ ζωντανά τη συζήτηση στη Βουλή

 

 
 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.