ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε με ποια είχε δεσμό ο Ματέο Παντζόπουλος πριν την Μενεγάκη (Hot Photos)

Η πρώην του Ματέο απάντησε αν κρατάει ακόμα επαφή μαζί του .. «Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση του».

Στον Γιώργο Πράτανο για το περιοδικό «People», μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «πρώην» ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Απαντά, αν διατηρεί σχέση μαζί τους.

«Όχι, ποτέ. Το καλύτερο είναι να μην υπάρχουν. Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση. Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο.»

Ο Ματέο της Ελένης δεν παντρεύτηκε ποτέ με τη Δωροθέα Μερκούρη. Ωστόσο, έμειναν μαζί έξι ολόκληρα χρόνια και παρόλο που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, έχουν διατηρήσει μία ζεστή και φιλική σχέση.

Δείτε και ορισμένες από τις ομορφότερες φωτογραφίες της

parapolitika.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.