ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με πένθιμα ρούχα παρέλασαν μαθητές μουσικού σχολείου στα Χανιά

Με παρέλαση τμημάτων σχολείων από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοιτητών, παραδοσιακών συλλόγων, εθελοντικών ομάδων προσκόπων και αγημάτων από τα τρία όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων κορυφώθηκαν στα Χανιά οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του « Όχι».

Φορώντας μαύρα ρούχα συμμετείχαν στην παρέλαση οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τιμώντας με τον τρόπο αυτό την μνήμη συμμαθητή τους που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 5 μήνες πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης , ενώ στην παρέλαση συμμετείχαν και οχήματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που συντηρούν μέλη του συλλόγου ιστορικών οχημάτων Κρήτης.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ και οι επίσημοι την παρακολούθησαν από ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρίς,ωστόσο,να έχει στηθεί εξέδρα.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το πρωί με την επίσημη έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο Φρούριο Φιρκά ενώ ακολούθησε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης.

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.