ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
File image of 01/26/1991 by the British singer George Michel during a show at Rock in Rio 2, held at the Maracana stadium, in the northern part of Rio de Janeiro. George Michael, died yesterday, 25, at age 53, according to his agent. The artist became known to the band WHAM !, in the early 1980s, and then went on to a solo career, but his life was filled with controversy. PHOTO: ANA CAROLINA FERNANDES/ESTADAO CONTEUDO

Με μόλις 30 άτομα το τελευταίο αντίο στον Τζορτζ Μάικλ…

Σε στενό οικογενειακό κύκλο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ, σε ένα ιστορικό κοιμητήριο στη δυτική πλευρά του Λονδίνου με μόλις 30 άτομα να του λένε το τελευταίο «αντίο».
Έπειτα από περίπου τρεις μήνες και το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, η οικογένεια έχει αρχίσει να προετοιμάζει το «τελευταίο αντίο».
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, με το συγκεκριμένο τμήμα δίπλα στον τάφο της να έχει καθαριστεί. Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.
Ο Μάικλ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 χρονών, ήταν πολύ δεμένος με την μητέρα του, που πέθανε το 1997 σε ηλικία 60 ετών.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.