ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΘ ΡΟΔΟΥ

ΚΕΦΙ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΚΕΤΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ

 

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) στο Ζέφυρο, το καθιερωμένο Αποκριάτικο Μασκέ «Πάρτι των Ιστιοπλόων», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο. Πάνω από 250 μέλη και φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στο Πάρτι παρουσιάστηκε και φέτος, το σατυρικό – κωμικό θεατρικό και χορευτικό σκετς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Κουμνάκη και χορογραφία της Έλλης Παρασκευά, στο οποίο πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν αποκλειστικά μέλη του συλλόγου. Με έντονα στοιχεία αυτοσαρκασμού, τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους την κόντρα Κυβερνητών και Πληρωμάτων και την μοναδική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των μελών ενός σκάφους.

Επίσης έγινε διαγωνισμός καλύτερης αυτοσχέδιας αποκριάτικης στολής. Η νικήτρια ομάδα με την καλύτερη στολή, κέρδισε ένα διήμερο στο ξενοδοχείο ELAFOS καθώς και φιάλες κρασιού της οινοποιίας EMERY.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη του που συμμετείχαν στο θεατρικό και στο χορευτικό σκετς και τα οποία διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο για την προετοιμασία και τις πρόβες του, τον Νίκο Κουμνάκη, την Έλλη Παρασκευά που κάθε χρόνια βοηθάει την προετοιμασία της χορογραφίας και τον Σωτήρη Τσιμέτα για τον συντονισμό και την προετοιμασία της παράστασης. Ευχαριστεί επίσης το ξενοδοχείο ELAFOS και την οινοποιία EMERY για τις προσφορές.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.