ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Mε επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Δωδεκανήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδο

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Δωδεκανήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος και το Κ.Ε.Κ. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» – Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με θέμα την Επαγγελματική εξουθένωση & ψυχολογική παρενόχληση στους χώρους εργασίας, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

 Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν με τους ομιλητές τα φλέγοντα ζητήματα που έθετε  η Ημερίδα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κ. Ζωγραφίδης, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρο Ρόδου κ. Χατζησάββας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» και περιφερειακός σύμβουλος, κ. Τσοπανάκης.  

Ως ΣΚΛΕ Δωδεκανήσου δεσμευτήκαμε να συνδράμουμε σε συνεργασία με δομές της κοινότητας, στη δημιουργία υποστηρικτικού δικτύου για τους εργαζόμενους με στόχο την μείωση τέτοιων επιβαρυντικών φαινομένων στους εργασιακούς χώρους.

Ευχαριστούμε  την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, τους χορηγούς Επικοινωνίας Ραδιόφωνο Λυχνάρι 91,4 και  www.rodosevents.gr καθώς και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την ευγενική παραχώρηση του άψογου χώρου της εκδήλωσης.

Για το Δ.Σ του Τοπικού Τμήματος Δωδεκανήσου του ΣΚΛΕ

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Στογιάννης

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.