ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα « Η συμβολή της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στη σύνδεση αγροτοδιατροφικού τομέα και τουρισμού»

     Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Έμπωνα Ρόδου η εκδήλωση με θέμα « Η συμβολή της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στη σύνδεση αγροτοδιατροφικού τομέα και τουρισμού»

Την εκδήλωση – διαβούλευση   οργάνωσε η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τη ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου.

Κεντρικοί ομιλητές  ο  περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας & Θράκης κ.Γιώργος Παυλίδης , ο πρ. υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Δημήτρης Μελάς , ο πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε κ. Σπύρος Μάμαλης  ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Ρ. κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο Γραμματέας Τοπικής αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης .

Παρών στην εκδήλωση  ο σύμβουλος και στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νέζης.

Παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρ. βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης ,ο πολιτευτής κ. Στέφανος Δράκος οι αντιπερειφερειάρχες της περιοχής μας ,  περιφερειακοί  σύμβουλοι ,κομματικά στελέχη  ,αγρότες  και κάτοικοι της περιοχής .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό – τοποθέτηση του  βουλευτή Δωδεκανήσου  κ. Μάνου Κόνσολα και του προέδρου  της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Παύλου Μπακίρη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κεντρικών ομιλητών οι οποίοι με επιχειρήματα και προτάσεις ανέδειξαν τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

     Η Νέα δημοκρατία με ανανεωμένη φιλοσοφία επιθυμεί να αναδείξει  και στην πατρίδα μας την προοπτική  να μπορεί ένας δήμος ή μία περιφέρεια να κάνει αυτά που κάνει και ή τελευταία κοινότητα στην Ευρώπη: να αποτελεί το βασικό μοχλό τοπικής ανάπτυξης.

     Κεντρικός στόχος η σύνδεση του αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό,γεγονός που θα ενισχύσει ολόκληρη την αλυσίδα της οικονομίας αφού θα τονώσει και την παραγωγή και τη μεταποίηση και τον τουρισμό.

Η εκδήλωση έκλεισε με τοποθετήσεις , προτάσεις και απορίες των παρευρισκομένων.

Τα χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία τα οποία εξήχθησαν από την συνάντηση θα χρησιμοποιηθούν στη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος.

 

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει με πράξεις ότι αλλάζει σελίδα , διαβουλεύεται με τους φορείς και τους πολίτες , παρουσιάζοντας θέσεις που θα αποτελέσουν τους πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας και η ταχύτερη έξοδος μας  από τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.