ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με επιτυχία, η 10η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου “Νέα Ζωή”

Το Σαββάτο 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 10η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου “Νέα Ζωή” στο χωριό Μονόλιθος.

Το  Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αρχικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ για την συνδιοργάνωση και τον Δήμο Ρόδου για την στήριξη.

Θερμές ευχαριστίες επίσης  στον Λαογραφικό Σύλλογο Καλυθιών ‘’Τερψιχόρη’’  και στο εργαστήριο παραδοσιακών χωρών Ιαλυσού για την συμμετοχή των χορευτικών τους ομάδων καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών για τη συνδρομή του.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Μανόλη Κονταρό και την ορχήστρα του, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά στάθηκαν δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του τόπου μας. Σε εποχές δύσκολες για όλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είτε για πρώτη, είτε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλες και σε όλους που μας βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ελπίζουμε όλος ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του να πέρασε ένα όμορφο βράδυ.                         

                                                                      Με εκτίμηση

                                                                           Το ΔΣ

                                                  του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονολίθου

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.