ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Μαζέψτε τους”: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά εμφανίσεων από το “Καμάρι” της Παστίδας

Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία η σειρά εμφανίσεων της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ»  με την επιθεώρηση ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ. Χθες βράδυ στα Μαριτσά,  όπου φιλοξενήθηκε  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαριτσών «Ο Κερωνιάτης» και  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έπεσε η αυλαία για τη φετινή εμφάνιση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου μας.

Τεράστια η επιτυχία αφού όπου και αν παρουσιάστηκε το έργο, ο κόσμος δεν σταμάτησε να γελάει, να λέει τα καλύτερα και να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει τον  κ. Τσακτσίρα Αποστόλη για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στις δύο πρώτες παραστάσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, τα παιδιά που πήραν μέρος στην επιθεώρηση (τους κ.κ. Αυγενικού Θοδωρή, Βογιατζή Ελένη, Γκόγκου Αγγελική, Ιντζέ Δημήτρη, Κασσανή  Στέργο, Μπάρκα Αλέξανδρο, Πάττα Σέβα, Παττελάκη Παναγιώτη, Σαλακενού Μαρία, Σκλαβούρη Βαρβάρα)  και τους υπόλοιπους συντελεστές:  για τα σκηνικά τους  κ.κ. Αντωνά Αικατερίνη, Σιαλούπ Ιωσήφ και Σαλακενό Σταύρο,  για τις Φορεσιές  τις κ.κ Κυριαζή Κυριακούλα και Κυριαζή Παναγιώτα, για τα Κείμενα τις κ.κ. Γκόγκου Αγγελική και Πάττα Σέβα, για τη Μουσική επιμέλεια τους κ.κ. Σιαλούπ Ιωσήφ και Παττελάκη Παναγιώτη, για τη Φωτογραφία – Video  τους κ.κ. Άγγελο Πάττα και Γιώργο  Πάττα, για τη Γραφιστική επιμέλεια τον κ. Παττελάκη Παναγιώτη, για την Τεχνική υποστήριξη τους κ.κ. Σαλακενό Σταύρο,  Πάττα Αναστάση, Μαυρουδή  Ιωάννη, Κηπουρό Σάββα, Μαρουλλάκη Θοδωρή και Πάττα Κωνσταντίνο .

Επίσης τους χορηγούς μας ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 94,1 FM, Chatzikalimeris Nikos – Τυπογραφείο 1985, allaksogolies.gr, VAGELIS – DYNAMIC MUSIC SHOP και το Ψητοπωλείο «Γουρουνάκια» στην Παστίδα

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Παστίδας για την προσπάθεια που έκαναν για να είναι έτοιμο το Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας για την παράσταση.

Τέλος, το Δ.Σ.  και τα μέλη του Συλλόγου οφείλουν ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»  στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά και όχι μόνο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ.  Ιωσήφ Σιαλούπ.

Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.