ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

 

Παρεμβάσεις στο δρόμο προς και από αεροδρόμιο, νησίδα τζέρσεϊ, ηλεκτροφωτισμός, αντιπλημμυρική προστασία του δρόμου Τσαΐρι – Αεροδρόμιο. Δίνεται έμφαση στον καθαρισμό και ευπρεπισμό της νησίδας

Συνεχείς είναι οι επισκέψεις και η παρακολούθηση του σημαντικού έργου της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες εργασίας, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου.

Μετά την επίσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης δήλωσε: «Προσπαθούμε το διάστημα που διαρκεί η προγραμματική σύμβαση των τεσσάρων αυτών μηνών, να ευπρεπιστούν και να γίνουν ασφαλέστερα τα σημεία του οδικού δικτύου με την περισσότερη επισκεψιμότητα. Είναι  πολλά τα χιλιόμετρα και αντίξοες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ. Θα προτείνω να εξετάσουμε την δυνατότητα παράτασης της σύμβασης γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον να προλάβουμε να πάμε παντού».

Από την πλευρά του,  ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Χρήστος Ευστρατίου δήλωσε: «Γίνεται ότι είναι δυνατόν καλύτερο. Οι άνθρωποι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, για να βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού. Έχουμε προτεραιότητες και βαδίζουμε βάση σχεδίου με τις κατευθύνσεις που έχει η Περιφερειακή Αρχή και τις οδηγίες του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου Χατζημάρκου. Συμφωνώ ότι πρέπει να εξετάσουμε την δυνατότητα παράτασης της σύμβασης, τουλάχιστον μέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.