ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΟΚ: Μαθήτριες έκαναν ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ με αντάλλαγμα…δεν θα πιστέψετε τι!

Το γεγονός σημειώθηκε στο Μιλάνο

Τις αποκαλούν «κορίτσια ντους«, επειδή κάνουν σ#ξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους.

Είναι μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο που προσφέρουν σ#ξου@λικές υπηρεσίες σε συμμαθητές τους παίρνοντας δώρα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Στις τουαλέτες των σχολείων οκτώ κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών έρχονταν σε ερ#τική επ@φή με τα αγόρια των τάξεών τους, τα οποία στη συνέχεια πλήρωναν για τις υπηρεσίες με ακριβά αντικείμενα.

Οι ανήλικες, μάλιστα, επιδίδονταν συστηματικά στην εpωτική πράξη με τους συμμαθητές τους ακόμα και με περισσότερα αγόρια μέσα στην ίδια ημέρα.
Το φαινόμενο αποκάλυψε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο.
«Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο. Οι πελάτες επιλέγοντας σύμφωνα με αυτό που μπορούν να χαρίσουν μετά το σ#ξ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνά τους ειδικό μενού, όπως το χαρακτηρίζουν, με τις υπηρεσίες, τα ωράρια για τα ραντεβού στις τουαλέτες.
Τα κορίτσια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα αγόρια μέσα στην ημέρα. Για εκείνες αποτελεί ένα είδους παιχνιδιού, πολύ επικίνδυνου, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν και παγιδεύουν τους πελάτες», δήλωσε ο Μπερνάρντο στην εφημερίδα «Corriere della Sera«.
athensmagazine.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.