ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρινάκης: Η φετινή ΑΕΚ είναι… απάτη

Εξερχόμενος από το Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 4-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με αρκετή δόση ειρωνείας μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την Ενωση και την φετινή ομάδα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Οι μεγάλες νίκες είναι με τις μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική. Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη. Ας έβαζε η διοίκηση λεφτά στην ομάδα να την κάνει μεγάλη κι όχι να την αφήσει να πέσει στη Γ’ Εθνική. Η ΑΕΚ των παλαιότερων χρόνων ήταν μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Ντέμη ήταν μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτές είναι αλήθειες και πρέπει να καταγραφούν.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το ‘χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.