ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρία Σπυράκη: «Όταν έφυγε ο πατέρας μου, η μητέρα μου σε έξι μήνες έπαθε εγκεφαλικό…»

«Απέκτησα τα παιδιά μου μετά τα 40 με εξωσωματική έπειτα από 5 προσπάθειες» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη στο «Tatiana Live» και συμβούλεψε τις γυναίκες να μην καθυστερούν τη μητρότητα και να μην περιμένουν να κλείσουν άλλους κύκλους όπως αυτός του επαγγελματικού πριν πάρουν την απόφαση να γίνουν μητέρες.

 

Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη δουλειά και την απόφαση της να μπει στο χώρο της πολιτικής, αλλά και για το πως αντιμετώπισε νωρίς στη ζωή της την απώλεια, όταν έφυγε ο πατέρας της και έμειναν μόνες με τη μητέρα της και την αδελφή της.
«Ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς. Ήταν μια διαδρομή που ξεκίνησε όταν ήμουν έξι χρονών. Είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Όταν έφυγε ο πατέρας μου, η καθεμιά μας νομίζω ότι το αντιμετώπισε τελείως εγωιστικά εκείνη την περίοδο. Έχω ανακαλέσει πολλές φορές στο μυαλό μου εκείνη την περίοδο, κυρίως για να σκεφτώ πως τρεις διαφορετικοί άνθρωποι αντέδρασαν σε ένα τόσο δραματικό γεγονός. Η μητέρα μου έπαθε σε έξι μήνες εγκεφαλικό από τη στεναχώρια της, η αδελφή μου κλείστηκε στον εαυτό της, προσπάθησε, είχε και μια σχέση, σε πολύ λίγο χρόνο παντρεύτηκε κι εγώ δεν φόρεσα μαύρα και προσπάθησα να συνεχίσω, σπούδασα, έκανα κάτι άλλο. Οικονομικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί τότε υπήρχε και πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις συντάξεις χηρείας και στις συντάξεις που δίνονταν στα παιδιά που χάνουν τους γονείς τους. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μας.»

 
zappit.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.