ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρία Μπεκατώρου: Τι άλλαξε στη διατροφή της για να χάσει κιλά!

Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια που δεν συμβιβάζεται και γι’αυτό ίσως είναι τόσο αγαπητή! Λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα η Μαρία μίλησε στο People και στο Πρώτο Θέμα και για άλλη μια φορά ήταν απολαυστική και ειλικρινέστατη αποκαλύπτοντας τα μυστικά της σιλουέτας της!

Όταν ετοιμάζεσαι για πρεμιέρα, τι κάνεις;
Προσέχω τη διατροφή μου. Δεν στερούμαι, γιατί δεν το μπορώ, αλλά μου αρέσει να είμαι κομψή. Τελευταία πίνω πάρα πολύ νερό, έχω κόψει τα γλυκά και προσέχω το βραδινό μου.

Πηγαίνεις σε κάποιο διαιτολόγο;
Όχι, δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μπει. Μόνη μου προσέχω τι τρώω, αλλά ευτυχώς ακούει το σώμα μου. Ξέρω πως, αν κάποιος με πιέζει να μπω σε πρόγραμμα, θα κάνω το αντίθετο. Δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω, είμαι αντιδραστική!

Το Φεβρουάριο έκλεισες τα 42. Μήπως σε αγχώνει ο χρόνος;
Θέλω να περνάνε ωραία τα χρόνια, αλλά όχι γρήγορα. Να περνάνε αργά, για να καταλαβαίνουμε και να απολαμβάνουμε τις στιγμές που ζούμε. Γιατί κάποιες φορές με τη δουλειά τις «χάνουμε».

Είσαι σε μια εξαιρετική φάση καριέρας, έχεις ένα φανταστικό σύζυγο που δεν θέλει ποτέ να σε στενοχωρεί. Τι θα ήθελες να έρθει στο μέλλον;
Μόνο αυτό που έχω ήδη μοιραστεί. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, αν το θέλει ο Θεός. Το λέω κάθε χρονιά αυτό, αλλά είναι το μόνο που επιθυμώ.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.