ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρία Μπεκατώρου: Με ποιον ηθοποιό ταξίδεψε;

Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται σε μία πολύ έντονη επαγγελματική περίοδο. Συνεχίζει την επιτυχημένη εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, ενώ εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ξεκινήσει και τα live τουYour Face Sounds Familiar. Ωστόσο, μέσα στο φορτωμένο της πρόγραμμα καταφέρνει να βρει τον τρόπο να περάσει όμορφα και να το διασκεδάσει.

Απόδειξη είναι η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram. Η Μαρία έκανε ένα ταξιδάκι με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου για τις ανάγκες της εκπομπής “Πρωινό Σου Κου”. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει αδυναμία στον ηθοποιό που πρωταγωνιστεί φέτος στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Ταμάμ”.


Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τη δουλειά της και γι’αυτό έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια πρόοδο και στόχος της είναι να γίνεται καλύτερη κάθε φορά. Κατά καιρούς, βεβαίως της έχει ασκηθεί κριτική. Τι λέει η ίδια; “Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να αρέσουμε σε όλους. Πρέπει να κριθούμε. Τις περιμένω τις κριτικές και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα βάλω τα δυνατά μου γι’αυτό. Δεν με αγχώνουν οι κριτικές, ειδικά όταν γίνονται από ανθρώπους που ξέρω. Τις παίρνω πολύ σοβαρά”, είχε πε πρόσφατη συνέντευξή της.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.