ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι πολίτες θα επιβάλλουν με την ψήφο τους τη συναίνεση και τη συνεργασία»

Σε χωριά της Ρόδου περιόδευσε χθες, μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους άλλους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος, ο Μάνος Κόνσολας.

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τα Αφάντου, την Αρχάγγελο, το Χαράκι, τη Λίνδο, τη Λάρδο, την Απολακκιά, τις Καλυθιές και τη Δαματριά και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, να ανταλλάξει απόψεις και να απαντήσει στα ερωτήματα τους.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τις εκλογές, ο κ. Κόνσολας τόνισε:

«Όσο ισχυρή και αν είναι η Νέα Δημοκρατία, δεν θα αγνοήσει το μήνυμα και την καθολική απαίτηση των πολιτών για μια κυβέρνηση που θα ενώνει και θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.

Μία σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, που θα εργαστεί μεθοδικά και αποτελεσματικά για να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα.

Τη συναίνεση και τη συνεργασία θα την επιβάλλουν με την ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες και κανείς δεν θα μπορεί να την αγνοήσει.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εγκαταλείψει τις διχαστικές λογικές, να σταματήσει να διχάζει τους πολίτες.

Η προσπάθεια αυτή δεν έχει πλέον κανένα νόημα από τη στιγμή που ο ψευδεπίγραφος διαχωρισμός σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, που δηλητηρίαζε την πολιτική ζωή της χώρας και υπονόμευε την έξοδο από την κρίση, έχει πλέον καταρρεύσει».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.