ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: “Απαράδεκτη μεθόδευση η τρίτη αναβολή της συζήτησης για το μεταναστευτικό”

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Απαράδεκτη μεθόδευση η τρίτη αναβολή της συζήτησης για το μεταναστευτικό στην Ολομέλεια της Βουλής. Η κυβέρνηση έχει κρυφή ατζέντα στο μεταναστευτικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί»

Ο Επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ. και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή την αναβολή, για τρίτη φορά, της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, της Επίκαιρης Επερώτησης για το μεταναστευτικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να συζητηθεί η Επίκαιρη Επερώτηση για το μεταναστευτικό που είχαμε καταθέσει  20 βουλευτές, με δική μου πρωτοβουλία, από τις 20 Απριλίου.

Πριν από λίγο, ειδοποιηθήκαμε για την αναβολή της συζήτησης που είχε προγραμματιστεί για αύριο το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται.

Πρόκειται για μία απαράδεκτη μεθόδευση.

Πρόκειται για τον έσχατο ευτελισμό της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και της λειτουργίας του κοινοβουλίου.

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση αποφεύγει τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το μεταναστευτικό, για να μην αποκαλυφθεί η κρυφή ατζέντα της.

Η μετατροπή των νησιών μας σε αποθήκες ψυχών, η κατάλυση των θαλάσσιων συνόρων μας, οι τροπολογίες που εμποδίζουν την επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών και η άρνηση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που διογκώνεται, είναι πτυχές αυτής της κρυφής ατζέντας.

Εμείς θα αποκαλύψουμε και θα σταθούμε απέναντι σε αυτή την κρυφή ατζέντα, που στηρίζεται σε μειοψηφικές απόψεις και ιδεοληψίες και αποτελεί εθνικό κίνδυνο».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.