ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μανιτάρι μαγικό τρώει το σώμα σου όταν πεθαίνεις και γίνεσαι αιώνιος!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που δούμε τα ραδίκια ανάποδα, η ύλη είναι μια ροή φθοράς και μας μένει η απορία για το τι γίνεται με τη ψυχή. Πιθανότατα αυτή η απορία δεν θα βρει ποτέ την απάντηση της, εκτός κι αν βρεθεί κανένας σύγχρονος Ηρ να μας κάνει spoiler από τη ζωή μετά θάνατον. Όμως προσφάτως ανακαλύψαμε ότι μπορούμε να δώσουμε απάντηση στο αν υπάρχει τρόπος το ανθρώπινο σπέρμα να παραμείνει αιώνιο. Υπάρχει και λέγεται… μανιτάρια!

Μια εταιρεία ονόματι COEIO ερευνούσε για χρόνια μια συγκεκριμένη ποικιλία μανιταριών με υπόθεση εργασίας να καταφέρει να περάσει το ανθρώπινο DNA μέσα τους. Απ΄ ό,τι φαίνεται τα κατάφερε. Και τα κατάφερε με κλασσικό ψάρεμα. Έβαλε δηλαδή και το δόλωμα της. Το δόλωμα είναι το Infinity Burial Suit, ένα ένδυμα που το αγοράζεις όσο ζεις, με σκοπό να είναι το τελευταίο που φοράς όταν σε βάλουν στον τάφο.

 Μπορεί να κοστίζει λίγο ακριβά – για την ακρίβεια 1.500 δολάρια, όσο ολόκληρη η κηδεία – αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό τίμημα μπροστά στην αιωνιότητα. Η διαφορά του Infinity Suit σε σχέση με την κάσα είναι ότι στην κάσα σε τρώνε τα σκουλήκια, ενώ με το κουστούμι σιγουρεύεις ότι θα σε φάνε τα μανιτάρια, αφού ένα από τα υλικά κατασκευής είναι ίνες με σπόρους μανιταριών.

Η υπεύθυνη της COEIO εργαζόταν για χρόνια ώστε να βρει ποια ποικιλία θέλει να τρέφεται με το ανθρώπινο σώμα κι αφού τάισε κάποιες με τα μαλλιά, τα νύχια και λίγο από το δέρμα της, κατέληξε στην νικήτρια του διαγωνισμού. Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος παραμένει θάνατος, η χρησιμότητα της επιλογής αυτής είναι ότι τα συγκεκριμένα μανιτάρια που αναπτύσσονται από το κουστούμι, διαλύουν τις τοξίνες και τα βλαβερά συστατικά του σώματος, με αποτέλεσμα να γίνονται κατάλληλη τροφή κι επομένως να καθιστούν χρήσιμο το σώμα ακόμα και στο τέλος του.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.