ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μάνα σώζει το παιδί της, πριν την “καταπιούν” οι κυλιόμενες σκάλες (VIDEO)

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Κίνας μπροστά στα εκλεκτά ματιά περαστικών και το κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα μιας μητέρας μαζί με το γιο της σε εμπορικό κατάστημα στην Σινγκτσού της κεντρικής επαρχίας Χουμπέι στην Κίνα. Εκείνη βρήκε τραγικό θάνατο ενώ τελευταία στιγμή κατάφερε να σώσει και το παιδί της!

Εκείνη, ανέβαινε μαζί με το μικρό της από τις κυλιόμενες σκάλες Λίγο πριν φτάσουν στο κατάστημα και ενώ δυο υπάλληλοι τους περιμένουν για τους υποδεχτούν, η 30χρονη παίρνει αγκαλιά το παιδί της, για να μην σκοντάψει.

Τότε, όπως βλέπετε, ανοίγει μια τεράστια τρύπα και πέφτει μέσα Λίγο πριν πέσει, πετάει το παιδί στην απέναντι πλευρά για να σωθεί κι εκείνη κρατιέται από τη μια λαμαρίνα. Μια υπάλληλος προσπαθεί να την τραβήξει αλλά μάταια!

Το μηχάνημα στις κυλιόμενες σκάλες  «καταπίνει» τη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του ανήλικου αγοριού! Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το μηχάνημα και να ανασύρουν τη γυναίκα, η οποία είχε χάσει τη ζωή της.

Το συγκεκριμένο ατύχημα φέρεται να αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους, καθώς λίγη ώρα πριν είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης στις κυλιόμενες σκάλες και οι συντηρητές είχαν ξεχάσει να βιδώσουν πίσω στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα.

Δείτε το απίστευτο Video που ακολουθεί:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.