ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μακάβρια φάρσα σε σχολείο του Αιγίου – Τι συνέβη και «πάγωσαν» καθηγητές και μαθητές;

Τρόμος επικράτησε την περασμένη Δευτέρα στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, όταν ομάδα μαθητών σκαρφίστηκε μία «μακάβρια» φάρσα.

Ποια ήταν η δήθεν τραγική είδηση… που αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της φάρσας στους καθηγητές τους; Είπαν πως συμμαθητής τους αυτοκτόνησε, καθώς δεν άντεξε τη χαμηλή βαθμολογία που πήρε.

Σύμφωνα με το Tempo 24, όλα ξεκίνησαν όταν ένας από αυτούς έχοντας λάβει χαμηλή βαθμολογία στον έλεγχο του α’ τριμήνου και θεωρώντας ότι αδικήθηκε, δέχθηκε την προτροπή συμμαθητών του να «σκαρώσουν» μία «φάρσα», με σκοπό να εκφοβίσουν τους εκπαιδευτικούς τους.

Έτσι ο μαθητής, όπως συμφωνήθηκε, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου δεν πήγε στο σχολείο ενώ οι συμμαθητές του με θλίψη και με κλάματα άρχισαν να διαδίδουν ότι «αυτοκτόνησε για τους κακούς βαθμούς στα μαθήματα», προκαλώντας, όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλη αναστάτωση στη μαθητική κοινότητα κι ακόμα μεγαλύτερη στους καθηγητές τους, που τρόμαξαν στο άκουσμα του «τραγικού μαντάτου».

Όταν η είδηση κυκλοφόρησε ευρέως κι έφτασε στο γραφείο της Διευθύντριας, επικράτησε μεν αμηχανία αλλά γρήγορα – μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σπίτι του μαθητή – «θύματος» διαπιστώθηκε πως όλο αυτό ήταν μία κακόγουστη φάρσα.

newsbomb.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.