ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μας μάγεψε η απίστευτη εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Θέμο (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Η Κωνσταντίνας Σπυροπούλου καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη έκλεψε όλα τα βλέμματα αφού η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έλαμπε περισσότερο από ποτέ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας τελείωσε με το εκρηκτικό ντεκολτέ της στην χθεσινή εμφάνισή της, και μάλλον η κοπέλα θα ήθελε ξεμάτιασμα.

Αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας, και νιώθει όμορφα και δημιουργικά γιατί όπως εξομολογήθηκε αυτή η χρονιά όλα της πάνε καλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πιο όμορφη από ποτέ, καθώς φόρεσε ένα φόρεμα που τόνιζε το εκπληκτικό μπούστο της.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν:

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή δημιουργική φάση. Κάνοντας αυτή την ανασκόπηση των 4 ετών θα έλεγα ότι οι περισσότερες στιγμές στην πορεία μου είναι καλές. Φέτος νιώθω όμορφα και δυνατή. Νιώθω ένα πολύ οικείο περιβάλλον στην εκπομπή με προσιτούς ανθρώπους που συζητάμε τα πάντα». 

«Οι σχέσεις, οι φιλίες δοκιμάζονται. Δεν μπορώ να πω ποιον νιώθω φίλο μου μέσα στο κανάλι ακόμα. Είναι δύσκολο να έρθεις κοντά με ανθρώπους που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, που η καθημερινότητα τους είναι αρκετά φορτωμένη»

Ακόμη αναφέρθηκε και στο νέο συνεργάτη της εκπομπής της, τον Πέτρο Κουσουλό και τόνισε πως δεν τον «έκλεψε» από τον Δήμο Βερύκιο καθώς ήταν τελειωμένη η συνεργασία τους.

Τέλος αποκάλυψε πως παίρνει πολλά γράμματα από τον κόσμο και νιώθει τυχερή και ευγνώμων για αυτό ενώ δεν δίστασε να πει πως της έχουν κάνει και ερωτική εξομολόγηση μέσα από αυτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Φέτος νιώθω δυνατή»

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.