ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λουδάρος: Η ερώτηση για το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” που τον ενόχλησε και το σχόλιο της Κωνσταντίνας!

Ενοχλημένος απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Αντώνης Λουδάρος σε πρεμιέρα παράσταση στην οποία βρέθηκε. Και σύντομα ήρθε και η αντίδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην παράσταση «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλο Δέρας» και εκεί του ζήτησαν να κάνει σχόλιο για τις δηλώσεις του πως δεν πέρασε καλά στην εκπομπή.

«Εσείς το δηλώνετε τώρα. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι δεν πέρασα καλά. Μια χαρά πέρασα» είπε φανερά ενοχλημένος ο Αντώνης Λουδάρος, κάτι που σχολίασαν οι πρώην συνεργάτες του Παύλος Σταματόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μάλιστα αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα ο ηθοποιός θα βρεθεί στα πλατό της εκπομπής για να τα πουν από κοντά.

«Ο καθένας έχει μία άποψη για το πως περνάει ο ίδιος στη δουλειά. Δίνει μια συνέντευξη και βγαίνει αααα για να είναι αυτός κάπως στη δουλειά, πάει να πει ότι φταίει η Σπυροπούλου ή φταίει ο Σταματόπουλος. Δεν κάθονται να αναλύσουν το θέμα. Ο ίδιος ο «κακομοίρης», κακομοίρης εντός εισαγωγικών γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και ηθοποιός, είπε ότι εγώ δε με έβλεπα σε αυτή την εκπομπή γιατί ένιωσα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην ταιριάζω» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος και η τον λόγο πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία σχολίασε με τη σειρά της:

«Κοντός ψαλμός αλληλούια! Ο Αντώνης θα έρθει την άλλη εβδομάδα, θα τον ρωτήσουμε κι εμείς … πώς πέρασε πια! Αλλα θα σας πω και κάτι… πείτε αύριο μεθαύριο ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση, ένας παρουσιαστής, πείτε ο Παύλος που είναι και περισσότερα χρόνια, μην βάλω τον εαυτό μου πάει και δοκιμάζεται στο θέατρο. Το αν αυτός περάσει καλά ή όχι, αν του ταιριάζει μάλλον, δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην πέρασε και καλά.»

gossip-tv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.