ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λολάκης & Σαχίνης στον Ιάλυσο

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Λολάκη. Ο 16χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε στον Ηρακλή Μαριτσών την προηγούμενη σεζόν, αποτελεί ακομά μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.
Ο ίδιος δήλωσε:
‘Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και εγώ στην κορυφαία ομάδα του νησιού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ιάλυσου που μου δίνει αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ηρακλή Μ., για την πρόθεση της να μου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρίες από μία ομάδα Εθνικών κατηγοριών.’

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σαχίνη. Ο νεαρός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από τον εξάμηνο δανεισμό του στην ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην ομάδα του Ιάλυσου. Εύχομαι την νέα χρονιά να έχουμε υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.»

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.