ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Αστυνομικοί φρουρούν υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην λεωφόρο Κηφισίας 64 στους Αμπελοκήπους, όπου νωρίτερα έγγινε ληστεία, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016. Επί δύο ώρες, τέσσερις ένοπλοι, κρατούσαν ομήρους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες, μέσα σε τράπεζα στους Αμπελοκήπους και τελικά κατάφεραν να φύγουν, αφού άδειασαν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ληστεία με ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά! – Έμειναν 2,5 ώρες και άδειασαν τις θυρίδες με την ησυχία τους

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πειραιά σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς. Όλα ξεκίνησαν στις 14.00, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην τράπεζα και κράτησαν πελάτες και προσωπικό ομήρους για περισσότερο από 2,5 ώρες.  

Δύο από αυτούς φορούσαν κουκούλες ενώ οι άλλοι δύο φορούσαν μάσκες σιλικόνης. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, άρπαξαν δύο υπαλλήλους και τους οδήγησαν στο υπόγειο υπό την απειλή όπλων. Στη συνέχεια άρχισαν να ανοίγουν τις θυρίδες. 

Οι ληστές τελικά αποχώρησαν λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα, έχοντας αδειάσει της θυρίδες, χρησιμοποιώντας συσκευή οξυγονοκόλλησης και ηλεκτρικά τρυπάνια. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.