ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Διάσημος λευκός ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Μάικλ Τζάκσον

Ποιος υπεύθυνος κάστινγκ, θα «έκλεινε» τον λευκό ηθοποιό Τζόζεφ Φάινς, προκειμένου να ενσαρκώσει τον Μάικλ Τζάκσον, σε επικείμενη ταινία; Φυσικά μια τέτοια επιλογή, έχει προκαλέσει σάλο πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Την παραγωγή θα έχει η Sky Arts και η πλοκή θα επικεντρώνεται σε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο που υποτίθεται κάνουν οι Μάικλ Τζάκσον, Ελίζαμπθ Τέιλορ και Μάρλον Μπράντο μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Πάντως, δεν είναι η ιστορία που έχει προκαλέσει σούσουρο, αλλά το γεγονός ότι τον ρόλο του βασιλιά της ποπ, θα ενσαρκώσει ο Τζόζεφ Φάινς- ακόμα και αν ο θρύλος Μάικλ Τζάκσον είχε αλλάξει το δέρμα του με την πάροδο των δεκαετιών, εξακολουθεί και παραμένει μια αλλόκοτη απόφαση.

Η επιλογή του λευκού ηθοποιού, πυροδότησε μια σειρά αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατακρίνουν μια τέτοια απόφαση, σημειώνοντας σχετικά: «Είναι εξωφρενικό λευκοί ηθοποιοί να παίζουν ρόλους που θα έπρεπε να παίζουν μαύροι», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σημειώνει «Σε αγαπώ Τζόζεφ Φάινς, αλλά γα@..το τι σκέφτηκαν όταν έκαναν κάστινγκ;».

midjab1midjab2midjab3

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.