ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι όταν βάζουμε αποσμητικό…

Αποσμητικά και αντιιδρωτικά. Μπορεί όλοι να χρησιμοποιούν την πρώτη λέξη για να περιγράψουν και τα δύο προϊόντα, ωστόσο, αυτά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Και μάλιστα πρέπει να εφαρμόζονται με διαφορετικό τρόπο, ή καλύτερα διαφορετική ώρα.

Σύμφωνα με την δρ. Αννα Γκλέισερ, πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Υπερίδρωσις, σε αντίθεση με τα αποσμητικά που πρέπει να εφαρμόζονται πρωινές ώρες, τα αντιιδρωτικό πρέπει να εφαρμόζονται λίγο πριν κάποιος πρέπει στο κρεβάτι του.

Και αυτό γιατί όπως τονίζει η κυρία Γκλέισερ, γιατί μόνο όταν ένας άνθρωπος κοιμάται υπάρχει στο δέρμα του η σωστή εφίδρωση. Ετσι τα αντι-ιδρωτικά προλαβαίνουν και ενεργούν πριν την  υπερίδρωση που αρχίζει με το που κάποιος σηκώνεται από το κρεβάτι του το πρωί.

Μάλιστα, η Αννα Γκλέσερ τονίζει ότι ακόμη και αν κάποιος σηκωθεί το πρωί, κάνει ντους και ξυρίσει τις μασχάλες του είναι δώρον άδωρον να βάλει αντιιδρωτικό αφού δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Θα έχει ήδη ξεκινήσει η υπερίδρωση η οποία δεν μπορεί να σταματήσει.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.