ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λάρισα: Έγινε μάνα και πέθανε στο κρεβάτι της γέννας – Η ασύλληπτη τραγωδία αναβιώνει στο δικαστήριο!

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, στο κρεβάτι της μαιευτικής κλινικής – ”Βράζουν” οι συγγενείς της, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία τριών γιατρών…

Την περασμένη Τρίτη (18-02-2014) ξεκίνησε στο εφετείο της Λάρισας η δίκη για τον θάνατο μιας 29χρονης Βολιώτισσας που τον Ιανουάριο του 2007 έχασε τη ζωή της στο κρεβάτι της γέννας ιδιωτικής μαιευτικής κλινικής, μόλις έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον Ιούνιο του 2012, είχε κηρύξει, ένοχους για ανθρωποκτονία από αμέλεια τους τρεις γιατρούς, έναν καρδιολόγο, έναν γυναικολόγο και έναν αναισθησιολόγο και είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον πρώτο και 14 μηνών στους άλλους δύο αντίστοιχα, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. 

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, οι δραματικές πτυχές της υπόθεσης ξετυλίχθηκαν ξανά αυτήν τη φορά στο Εφετείο Λάρισας με την ακροαματική διαδικασία να συνεχίζεται στις 6 Μαρτίου. Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, ζητούν να μην μειωθούν οι ποινές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι γιατροί που ευθύνονται για τον θάνατο. 

Από την πλευρά τους οι τρεις κατηγορούμενοι γιατροί δηλώνουν αθώοι και πως δεν φέρουν ευθύνη για τον θάνατο της 29χρονης γυναίκας…

 newsit.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.