ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λαμία: Πλήρωσε απατεώνες για να χειρουργηθεί η κόρη της

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα αδίστακτης απατεώνισσας που προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της και της ζήτησε χρήματα

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα αδίστακτης απατεώνισσας που προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της και της ζήτησε χρήματα, δήθεν για να πληρώσει την χειρουργική επέμβαση που έπρεπε να κάνει μετά από τροχαίο ατύχημα!

Η άτυχη 77χρονη λαχτάρησε για τα καλά όταν άκουσε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της στη Λαμία αυτήν που πίστευε ότι ήταν το παιδί της να κλαίει και να της λέει ότι έχει άμεση ανάγκη από 1.500 ευρώ για να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση στο πόδι της. Έτσι, δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν της έδωσε να μιλήσει με έναν υποτιθέμενο νοσοκόμο που θα έστελνε να παραλάβει τα χρήματα.

Ο άγνωστος άνδρας πήγε λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του ανυποψίαστου θύματος και παρέλαβε 200 ευρώ που είχε όλα κι όλα. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε. Η 77χρονη μίλησε μετά από αρκετή ώρα με την κόρη της και αντιλήφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει. Έτσι, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Ασφάλεια Λαμίας που ερευνά για τον εντοπισμό των τουλάχιστον δύο αγνώστων απατεώνων.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.