ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017»

Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησαν, κατ’ αρχήν, οι ηλεκτρονικές εγγραφές online στο σχετικό site του ΣΕΓΑΣ (run-greece.gr), ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν και οι εγγραφές στη Ρόδο με κέντρα εγγραφών τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου( Βύρωνος 1 Βοηθητικό Στάδιο Ρόδου” Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ” τηλ.- Φαξ 2241030145 ώρες 10.00-14.00).

 Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και τ’ απογεύματα στο πεζόδρομο της Ν. Πλαστήρα( έναντι  ΑΚΤΑΙΟΝ ) τις απογευματινές ώρες(18.00-30.30).

Ο λόγος που προτρέπουμε, τους υποψήφιους και υποψήφιες για να συμμετάσχουν, να σπεύσουν  είναι γιατί έχει προσδιοριστεί ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για κάθε αγώνισμα από τα τρία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

 Για παράδειγμα στο δρόμο των 10 χλμ το όριο είναι πεντακόσιοι(500) άνδρες και γυναίκες), στα 5χλμ είναι χίλιοι πεντακόσιοι (1500) άνδρες και γυναίκες μαζί, ενώ για τον παιδικό αγώνα των χιλίων(1000) μ είναι 800 αγόρια και κορίτσια μαζί.

Οι online εγγραφές ολοκληρώνονται μέχρι τις 19  Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές τοπικά στη Ρόδο θα συνεχιστούν μέχρις τις 26  Σεπτεμβρίου, με τη προϋπόθεση ότι δεν έχει καλυφθεί το ανώτατο όριο σε κάποιο από τα τρία αγωνίσματα…

ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ-ΟΥΣΕΣ

Θα πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό στους υποψήφιους και υποψήφιες για να συμμετάσχουν σ’ αυτή την όμορφη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ οι παρακάτω λεπτομέρειες της εκδήλωσης, που αποτελούν σημαντικό κίνητρο να προστρέξουν για εγγραφή, καθώς εμπεριέχουν και το στοιχείο της έκπληξης για τον καθένα και τη κάθε μια, να βρεθούν ξαφνικά -για παράδειγμα- με ένα εισιτήριο για την Αθήνα την παραμονή του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ(12 Νοεμβρίου)!!

Αν εξαιρέσουμε τα γνωστά οφέλη από μια συμμετοχή σε μια ευχάριστη δρομική εκδήλωση μαζικού χαρακτήρα, με φίλους και γνωστούς που θα συναντήσουμε στο χώρο συγκέντρωσης, το γεγονός του ότι εθιζόμαστε σ’ έναν υγιεινό τρόπο ζωής με το να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας το περπάτημα η το τρέξιμο με τα γνωστά σε όλους ευεργετήματα για τον εαυτό μας, συμμετέχουμε και στα παρακάτω άμεσα η έμμεσα.

1.Ολοι όσοι αγωνιστούν σε κάποιο από τα αγωνίσματα και τερματίσουν θα έχουν έναν καταγεγραμμένο ηλεκτρονικά χρόνο στη συγκεκριμένη απόσταση, που έχει μετρηθεί από επίσημο διεθνή( IAAF) μετρητή δρόμων επί δημοσίας οδού, στα επίσημα αποτελέσματα του site του ΣΕΓΑΣ.

  1. Θα έχουν τη δυνατότητα να “κατεβάζουν” δωρεάν φωτογραφικό υλικό και προσωπικές φωτογραφίες από το site (run-greece.gr), επιλέγοντας το αντίστοιχο της Ρόδου.
  2. Θα έχουν τη δυνατότητα καταγραφής του ονόματός τους στον αριθμό τους,που θα παραλάβουν τη παραμονή του αγώνα(30/09) από το Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ( BEST WESTERN PLAZA HOTEL), εφ’ όσον η εγγραφή τους πραγματοποιηθεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.
  3. Ο συμμετέχων – ουσα μπορεί να διανύσει την απόσταση που θα δηλώσει να αγωνισθεί τρέχοντας η περπατώντας. Η εκδήλωση έχει διττό χαρακτήρα (συμμετοχικός-αγωνιστικός) και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ.
  4. Εάν αγωνιστεί στα 10χλμ και τερματίσει μέσα στους τρείς πρώτους η τρείς πρώτες θα εισπράξει ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας.
  5. Χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει, μπορεί , συμμετέχοντας στον αγώνα των 5 χλμ ( αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και από τα 10 χλμ),να βρεθεί μέλος της ομάδας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ( 10 άνδρες και 10 γυναίκες) που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, τη παραμονή του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, για να αγωνιστεί στον ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ RUNGREECE(3.000 μ) μαζί με τους υπόλοιπους -ες των άλλων έξι (6) πόλεων-Περιφερειών, μπροστά σε χιλιάδες θεατές στο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!! Για τους τυχερούς και τυχερές που θα συμπεριληφθούν στην ομάδα θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία, αφενός να παρακολουθήσουν το μαραθώνιο και αφετέρου να αγωνιστούν μπροστά σε χιλιάδες θεατές, τερματίζοντας τα 3χλμ μισή ώρα πριν τον τερματισμό του πρώτου μαραθωνοδρόμου.
  6. Με τη συμμετοχή τους στο RUNGREECE οι συμμετέχοντες συμβάλουν ΕΜΜΕΣΑ στην ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της WIND( μέγας χορηγός του rungreecece), για τη διάθεση ποσού εκ 2.500 € σε κοινωφελές ίδρυμα του νησιού( κοινωνική διάσταση της εκδήλωσης).

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.