ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Λαϊκά δικαστήρια στη Λεωφόρο μετά τον αποκλεισμό-ντροπή του Παναθηναϊκού!

Μετά την ήττα από την Καμπάλα μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά των Σάντσεθ, Λαγού – Γιούχα σε Αναστασίου, Αλαφούζο

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά το ντροπιαστικό 2-2 του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα ο κόσμος ήταν έξαλλος. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο και έφτασαν μέχρι την φυσούνα, αναζητώντας τους υπαίτιους του αποκλεισμού. 
Κάποιοι τα… έχωσαν σε Λαγό και Σάντσεθ, κινήθηκαν απειλητικά απέναντί τους, έπεσαν κάποιες σπρωξιές, ο Ισπανός εκνευρίστηκε, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα δεν ξέφυγαν άλλο.

Αποδοκιμασίες υπήρξαν τόσο για τον Γιάννη Αναστασίου όσο και για τους υπόλοιπους, ενώ αντιθέτως χειροκροτήθηκαν οι παίκτες της Καμπάλα για την προσπάθειά τους, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος εξέφρασε από πολύ νωρίς την απογοήτευσή του, κάτι που φάνηκε από τις γιούχες στο ημίχρονο και στις αλλαγές.

Γιούχα και στον Αλαφούζο

Όταν ο Γιάννης Αλαφούζος σηκώθηκε από τη θέση του για να κατέβει στα αποδυτήρια τα άκουσε από το πέταλο, καθώς οι οργανωμένοι είχαν παραμείνει στις θέσεις τους, αλλά και από άλλες θύρες.

gazzetta.gr

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.