ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

7 λάθη που εμποδίζουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν

Η κακή διατροφή και ο τρόπος ζωής επιδεινώνουν την κατάσταση. Η σωστή περιποίηση, η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή μπορούν να κάνουν θαύματα. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο και αντιθέτως κάνουμε λάθη που επηρεάζουν τη ανάπτυξη των μαλλιών. Αν θέλετε να μακρύνουν και να γίνουν πιο υγιή τα μαλλιά σας, αλλάξτε τις συνήθειες σας:

1.Χρησιμοποιείτε πολύ συσκευές με ζέστη

Αν χρησιμοποιείτε πολύ το πιστολάκι, η υπερβολική ζέστη θα αποδυναμώσει τις ρίζες σας, προκαλώντας τριχόπτωση.

2.Υπερβολικό βούρτσισμα

Αν βουρτσίζετε υπερβολικά τα μαλλιά σας διευκολύνετε τη δημιουργία ψαλίδας και την τριχόπτωση. Δοκιμάστε βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

3.Συχνή βαφή

Η συχνή βαφή των μαλλιών σας θα μειώσει την ανάπτυξη τους λόγω των χημικών. Δοκιμάστε φυτικά προϊόντα καλύτερα.

4.Υπερβολικό λούσιμο

Το υπερβολικό λούσιμο αφαιρεί τη λάμψη και τα φυσικά έλαια των μαλλιών. Επίσης αφυδατώνει τα μαλλιά, επιδεινώνοντας την τριχόπτωση.

5.Ξεμπλέκετε τους κόμπους

Με το βίαιο ξέμπλεγμα των κόμπων στα μαλλιά σας, τραβάτε τις τρίχες από τη ρίζα. Θα πρέπει να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και να τα χτενίσετε χρησιμοποιώντας κάποιο φυσικό προϊόν για να φύγουν οι κόμποι.

6.Αναβάλετε το κούρεμα

Θα πρέπει να κουρεύετε τις άκρες των μαλλιών τουλάχιστον μια φορά των μήνα, ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες εμφάνισης ψαλίδας.

7.Λάθος σαμπουάν

Ένα λάθος σαμπουάν μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιείστε φυσικά προϊόντα και αφιερώστε λίγο χρόνο στην περιποίηση των μαλλιών σας.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.