ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωναν τις μπάρες της εθνικής οδού

Οι δύο δράστες ηλικίας 50 και 42 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αίγιο

Μπροστά στο κέρδος, αδιαφορούσαν αν θα γίνονταν αιτία να χάσουν τη ζωή τους κάποιοι συνάνθρωποί τους, δυο αδίστακτοι «κυνηγοί» μετάλλων που βάλθηκαν να ξηλώσουν όλες τις προστατευτικές μπάρες της νέας εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου!

Οι δύο δράστες ηλικίας 50 και 42 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αίγιο, ενώ φόρτωναν στο φορτηγό του πρώτου 11 κομμάτια από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που είχαν ξεκολλήσει στο ύψος  του 182ου χιλιομέτρου της εθνικής! Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου και κατέσχεσαν το φορτηγό, ενώ οι κομμένες μπάρες αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας συντήρησης της εθνικής οδού.

Ένα ολόκληρο σπίτι κόντεψαν να γκρεμίσουν άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού στα Λαστέικα Ηλείας, για να αρπάξουν τους χάλκινους σωλήνες της θέρμανσης! Οι αδίστακτοι δράστες ξήλωσαν όλες τις σωληνώσεις προκαλώντας στο σπίτι ζημιές ύψους 3.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του 74χρονου πατέρα της ιδιοκτήτριας στην τοπική Αστυνομία.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.