ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κυκλώνας της Ρόδου – Ο καιρός βρήκε τον μάστορα του

Έχει καταφέρει να κάνει συνώνυμο του τον καιρό. Αρκετοί Έλληνες και δη Ρόδιοι και Δωδεκανήσιοι γενικότερα αν δεν συμβουλευθούν το δικό του blog με τις άψογες καιρικές προβλέψεις του, δεν κανονίζουν τίποτα απολύτως.

Ακούει στο όνομα Ιβάν-Γιάννης Μανωλάς. Έλληνας παντρεμένος με Ρωσίδα και τον τελευταίο χρόνο ζει στην Ρωσία. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει την…τρέλα που έχει με τον καιρό και τις προβλέψεις που έρχονται ύστερα από πολύ μελέτη.

Προσωπικά τον γνωρίσαμε μέσω του Facebook καθώς και μέσω του blog Cyclone Of Rhodes – Facebook – Facebook-2.

Μας έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια και πραγματικά όπως το λέει και ο τίτλος: Ο Καιρός βρήκε τον μάστορα του.

Πολύτιμο εργαλείο οι προβλέψεις του δίνουν την δυνανότητα σε πολλούς ανθρώπους να αποφύγουν κακοτοπιές ή να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα είτε σαν ιδιώτες είτε σαν Πολιτεία.

Ώρες ατελείωτες καθηλωμένος μπροστά στην οθόνη του Η/Υ προσηλωμένος πραγματικά σε αυτό που αγαπά να κάνει έχει κερδίσει και αρκετούς πολύτιμους συνεργάτες που με τις δικές τους πληροφορίες ολοκληρώνουν το παζλ της πραγματοποίησης των προβλέψεων του.

Αυτά σαν αρχική ενημέρωση και να είστε σίγουροι πως ο Κυκλώνας Ρόδου έχει να προσφέρει πάρα πολλά στις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Διαβάστε τι έχει γράψει ο ίδιος στον τοίχο του στα social media:

“Απόψε στην πόλη που ζώ στην Ρωσία.
Ναι δεν ζω στην Ρόδο ούτε κάν σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας… ζώ στην μακρινή και παγωμένη Ρωσία τον τελευταίο χρόνο και μπορώ παράληλλα να κάνω προγνώσεις για εσάς.
Αυτό ειδικά γι αυτούς που μπήκαν τώρα στην ομάδα και εντυπωσιάστηκαν με την ευστοχία των προγνώσεων μου σύμφωνα με μηνύματα που έλαβα και τους ευχαριστώ δημόσια.
Όταν αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις και τον τόπο σου όλα είναι δυνατά όπου και να βρίσκεσαι”.

12552912_10208078502991217_6211118044820982778_n

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.