ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κώστας Κρομμύδας για Λιάγκα: «Έλα να δούμε τι βγάζεις εσύ και τι βγάζω εγώ για να δούμε ποιος βγάζει περισσότερα!»

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας βρέθηκε στο «Πρωινούλι» και μίλησε σχετικά με την ενόχληση του όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα χρήματα που βγάζει με αφορμή τα ταξίδια του για την παρουσίαση των βιβλίων του.

«Περισσότερο είναι ο ντόρος που δημιουργήθηκε μετά, γιατί νομίζω ότι ο Γιώργος δεν παρακολουθεί καλά αυτά που βάζω, τα βλέπει λίγο βιαστικά και νομίζει ότι κάνω διακοπές σε όλα αυτά. Που δικαίωμα μου είναι να κάνω και διακοπές. Δεν νομίζω να αφορά κανέναν.

Άφησε ένα υπονοούμενο ότι εγώ έχω λεφτά, πού δικαίωμα μου είναι αν έχω.

Κι ο Γιώργος ο Λιάγκας τη δουλειά του κάνει και εγώ κάνω τη δική μου δουλειά, αλλά όταν αφήνονται κάποιες υπόνοιες για κάποια πράγματα καλό είναι να τα ξεκαθαρίζουμε. Δικαίωμα μου είναι να κάνω ό,τι θέλω, στην προκειμένη περίπτωση όμως το 80% – 90% των ξενοδοχείων που εγώ βάζω φωτογραφίες είτε γιατί με φιλοξενούν, είτε γιατί είναι εξαιρετική η φιλοξενία τους άσχετα αν πληρώνουν οι βιβλιοπώληδες ή ο εκδοτικός μου για όλα αυτά, ότι όλα αυτά είναι δωρεάν και ότι κάποιος μου τα παρέχει. Η υπόνοια δηλαδή ήταν ότι εγώ έχω πολλά λεφτά και τα ξοδεύω σε ξενοδοχεία. Κάτι που δεν συμβαίνει. Μακάρι να είχα τόσα πολλά λεφτά και δεν έχω να δώσω και σε κανέναν αναφορά.

Πάω σε τόσες πόλεις γιατί θέλω να προβάλω τη δουλειά μου. Αυτή την εποχή πρέπει να βγεις να προωθήσεις τη δουλειά σου.Να κρίνει τη δουλειά κάποιος, να βγει και να πει ότι «ο Κρομμύδας είναι ο χειρότερος συγγραφέας γιατί διάβασα το βιβλίο του και δεν μου άρεσε» θα το δεχτώ αυτό, αλλά να κρίνει αν έχω λεφτά, αν δεν έχω λεφτά, το πως ξοδεύω τα λεφτά μου, αυτό αφορά εμένα. Και στην τελική εφόσον λοιπόν με κρίνεις, έλα να δούμε τι βγάζεις εσύ και τι βγάζω κι εγώ για να δούμε ποιος βγάζει τα περισσότερα» απάντησε ο Κώστας Κρομμύδας.

 
 
 

 zappit.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.