ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κως: Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα καλλιστεία ομορφιάς «Σταρ Δωδεκανήσων 2016» (φωτό & vid)

Το Σάββατο 25/6 πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Κω τα πρώτα καλλιστεία ομορφιάς νοτιοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Εικοσιδύο νησιωτοπούλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο της Σταρ Δωδεκανήσων 2016.  

Τα καλλιστεία ομορφιάς νοτιοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου, είχαν απ όλα. Εμφανίσεις με μαγιό, με τουαλέτες και αρκετά χορευτικά που πλαισίωσαν την καλοκαιρινή αυτή βραδιά. Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά τα νεαρά αδέρφια Droulias, που ενθουσίασαν το κοινό με την κριτική λίρα, ενώ την παράσταση έκλεψε το μικρό τμήμα από τους Μυλοποταμίτες που χόρεψαν Μαλεβιζιώτη και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Σταρ Δωδεκανήσων ανακηρύχθηκε η Ελένη Γκαδάκη, Σταρ Ρόδος η Κατερίνα Μιχελή ενώ Σταρ Κως ανακηρύχθηκε η Αναστασία Γεωργαντή.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο διοργανωτής των 1ων Καλλιστείων Ομορφιάς Νοτιοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Νίκος Μπάμπαλης δήλωσε: «Η βραδιά που ζήσαμε σήμερα ήταν μία ιδιαίτερη για εμένα. Διότι μου έφερε πολλές αναμνήσεις στο μυαλό και δεν κρύβω ότι υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς μετά από 25 χρόνια από τα πρώτα καλλιστεία που είχα διοργανώσει σε τούτο εδώ τον τόπο, είδα πως και η νέα αυτή προσπάθεια τυγχάνει αγάπης. Ο κόσμος της Κω μας αγκάλιασε».

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.